Genevads byalag

Finns i Genevad

Nedan presenterar vi ett par företag som finns i Genevad med omnejd. Klicka på logotyperna nedan för att komma till respektive företags webbplats.

BEWI

Den norska koncernen BEWi ThermiSol producerar upp mot 1000m3 cellplast per dag. Fabriken i Genevad har en speciell plats i koncernens hjärta då det var den första fabriken som startades utanför Norge.

laholmshem logotyp

Laholmhems AB har boenden för alla smaker. Med nästan 1600 lägenheter kan de erbjuda allt ifrån ettor till femmor i nästintill alla förorter i Laholm.

tropiska rum logotyp

Tropiska Rum Zoologiska är resultatet av ett stort djurintresse där tonvikten alltid legat på reptiler, fåglar och akvariefisk. Företaget har den största sorteringen i Halland av reptiler, men de har även foder till fågel, fisk och hund.

Zäta Caravan logotyp

Zäta Caravan är sveriges största campingvaruhus. Företaget erbjuder både webbshop och uthyrning. Zäta Caravan utför service, fukttest, försäkringsskador, vinterförvaring med mera.

Villaaster logotyp

Hos villaaster är du välkomna att ha din födelsedagsfest, dop, skolavslutning eller bröllop. Du som genevadsbo får 500Kr rabatt!

limousineservice

Limousineservice i Laholm AB är Hallands enda Limousine företag. Företaget kör givetvis mycket bröllopspar men även till fester, möhippor, svensexor, företagsresor eller till flyget när man skall på semester.

bokbuss

Bokbussen fungerar som ett mobilt bibliotek med stopp på ett 80-tal ställen runtom i Laholm. Varje måndag kan du besöka bokbussen här i Genevad. Klockan 16.10-16.30 på Gnistvägen och klockan 16.35-17.00 på Eriksbergsgatan.

lägg till bildtext här

Genevad Nygård odlar ekologiska grönsaker precis utanför Genevad samhälle och till sommaren kommer de att öppna en gårdsbutik för försäljning. På hemsidan finns en del recept på rätter man kan laga med ekologiska grönsaker .


Laholms kommun har tomter till salu i Genevad.

bilder på Genevad
kontakt

Telefon: Annica 070-6691621